tisdag, februari 19

You make me sick


Idag är jag less på folk.
Såna där som alltid ska vara snälla, som kastar lögner och ska vara väluppfostrade. Ibland vill man bara ha ärliga människor. Människor som säger åt en att det inte spelar någon roll, att man inte behöver vara bäst på allt och lyckas med varenda grej. Människor som "visst, du suger på det där, men va fan, du är ju världens goaste". Jag behöver KF idag. Jag vet att jag sa att jag skulle sluta med förkortningar, men jag känner mig inte redo för att slänga ut namnen än så jag kör med initialer så länge. I alla fall, henne behöver jag. Hon är en av de bästa människorna jag har och just att vi har funnits med varandra sedan vi var små så vet vi mycket om varandra bara tack vare det. Henne behöver jag. Hennes stöd behöver jag. Hur hon alltid tror på mig.

Nu gör jag i ordning brev till två kära vänner. Jag hoppas att det ska pigga upp dem en smula.
Jag saknar alla underbara vänner från min hemtrakt. Ni är helt enkelt bäst! Jag hoppas att ni är medvetna om att jag tycker det.

Efter att ha slängt ur mig en hel del skit med syrran och föräldrarna så mår jag nu mycket bättre och är mycket gladare. Men jag har sjukligt ont i huvudet, kanske efter slaget förut.

Godnatt.

1 kommentar:

Anonym sa...

det spelar ju fan ingen roll vad jag gör. du ger mig ingen chans. du har bestämt dig att inte tycka om mig vad som än händer. är jag ärlig blir jag kallad bitch, anstänger jag mig för att vara artig blir jag jobbig. hur ska du ha det?