lördag, augusti 9

Like a book

Paketen är inslagna och de ser barnsligt inslagna ut och texten på korten är inte som den borde. Men vad spelar det för roll om hundra år? Förhoppningsvis ingen roll alls, men idag spelar det roll. Men jag orkar inte bry mig, det är ändå min sambo som kommer att skämmas mest. Nu är jag ombytt och redo för kalas. En till plan inför veckan har uppkommit, härligt! Och jag är lika förvirrad som vanligt kring ett visst ämne och har precis läst en bok om en liknande situation förutom att den utspelade sig på det vältaliga artonhundratalet och nu är det tvåtusentalet. Och egentligen finns det en massa andra skillnader, men det känns bra att jämföra sin story med en bok.

Jag tror på att kvällen blir lyckad, jag kommer nog dit en stund innan de andra. M sa att jag fick komma dit om jag hade långtråkigt idag och sådär. Men jag har faktiskt haft saker att förströ mig med. Jag har ju som sagt gått till Coop och handlat, skrivit brev, köpt frimärke, postat brevet, duschat, läst ut min bok, lagat mat, slängt soporna och diskat och andra sysslor som tillkommer lägenhetsboende. Fråga inte vilka för det vet jag inte.

Föresten, min nektarin till efterrätt påminde om ett äpple i konsistensen. Det andra får nog ligga ett tag innan jag käkar det, fast inte så länge att det hinner att mögla.

Inga kommentarer: