onsdag, mars 18

"Som att rösta KD"

Vissa dagar är underbara! Det har den här dagen varit hittills. Strålande sol och fantastiska klasskamrater. Då är det inte dumt att gå i ES1, plus att vi har underbara lärare också. På dagens kultur - och idéhistoria pratade vi pliktetik och utilitarism. Och vi fick vissa klassiska exempel på händelser och så diskuterade vi utifrån dem. Jätteintressant och framför allt extremt kul!
Och vi (några ur klassen) har kommit på vad vi har för humor. Vi kom fram till att vi har ganska politisk humor, till viss del i alla fall.
Det var en tjej som fällde en kille ur klassen på skoj och satt och skrattade väldigt gott åt det där, ni vet sådär som man gör när man har varit busigt och på samma gång låtsas att man inte gjort något, fast det står SKYLDIG i pannan på en. Och vi kom på att det är ungefär lika busigt som att en annan tjej skulle rösta KD. Inte för att vi har något emot KD på något sätt, det kunde ha varit vilket parti som helst. Vi ville bara få ihop det hela med att vi skrattade åt politiska skämt =)
Vad invecklat det blev! Fast kul var det =)


Jag gillar min klass, galet mycket =) Speciellt sådana dagar då solen lyser!

Inga kommentarer: