måndag, november 19

Världens djurvän

Idag ser det ut som att djuren är mina allra käraste vänner. På tröjan sitter en delfin och på baksidan står det Dolphin, det är engelska då för delfin. På strumporna hoppar glada små hundar omkring tillsammans med röda hjärtan på en vit bakgrund. Hmm?
Jaja, då får jag väl se ut som det då. Lite soft och mjukis. Jag hade inget vettigt att sätta på mig idag faktiskt. Trots att jag tvättat en massa i helgen. Men jag har ingen lust att gå ut och vara social. Jag känner mig trött och illamående. Jag kunde knappt somna igår och någon gång mitt i natten ringde någon på privat nummer. Jag hatar privat nummer! Såvida man inte vet vem det är förstås.

Idag ska vi nog ha anti-mobbningdag eller mobbningdag som lärarna kallar det. Vi får väl se hur det går. Vi missar ju lite lektioner. Jag tror det är förmiddagen så jag tar med mig gympakläder ifall. För visst är det vi som har gympa och inte killarna? Jag känner mig ganska säker på att det är så för visst glömde jag badkläderna förra veckan? Jag får hoppas att mina tankegångar går rätt till.

I helgen har jag och mamma tittat på Tom Cruise gånger två vilket jag kom att tänka på nu när jag lyssnar på Take my breathe away. Han är så dödligt snygg!! Åh, rysningar i hela kroppen. Vi tittade på Cocktail och Days of thunder. Ja, lite avundsjuk blir man allt på Lori Singer och Nicole Kidman. Hursomhelst, nu ska jag inte spilla tid här. Utan jag ska gå och lägga på lite mascara tror jag allt. Och kolla efter en skönare tröja. Den här känns inte rätt för dagen.

Inga kommentarer: