måndag, juni 29

Utflykt =)

Efter jobbet käkade jag och FK kyckling i vardagsrummet, det blev dock inget matkastande ifrån balkongen idag. Idag uppförde vi oss som normala och civiliserade personer... nästan.
Efter maten åkte vi till Filsbäck och solade och badade, jäklar vad långgrunt det är där! Fast väldigt soft badplats. Förutom att först åkte vi till en annan strand som ligger precis innan ifrån det hållet vi kom ifrån och när vi skulle vända där möttes vi av en hmm, ganska naken syn skulle man kunna säga. Omkring tre personer vandrade omkring helt spritt språngande nakna.
Så vi åkte vidare!

Det var lite lagom kallt i vattnet, vi hoppade i vågorna, kröp fram och provade diverse andra sätt att ta sig fram på i vattnet eftersom det var så himla långgrunt, man blev uttråkad på vägen! Vi åt underbart goda kakor också och senare dök hennes lilla pryl upp, även kallad hennes pojkvän. När vi skulle åka hem såg vi en tant som klippte gräset, såg ut som att hon gått loss med en rökmaskin, det var helt dimmigt omkring henne och inte lät gräsklipparen särskilt bra heller. Det var dimmigt i precis hela trädgården. Men tanten körde på ändå, envist schabrak det där!

Nu bäddar jag om sängen, kanske det blir en kvällspromenad, det är en underbar kväll ikväll, riktigt varm och lite svala vindar. Det gillar vi väldigt mycket. Imorgon och dagen efter det är jag ledig, det gillar jag nästan ännu mer! =)

Inga kommentarer: